Love the skin
you're in

TRATAMENTE

Dermo Beauty

ANALIZA PIELII

Prima ta vizită începe cu o analiză avansată a pielii

Cea mai recentă inovație în scanarea pielii OBSERV SKIN 520 este acum disponibilă la Dermo Beauty.

Multe probleme ale pielii încep din straturile profunde și sunt greu de observat cu ochiul liber. Prin utilizarea unei noi tehnologii de lumină polarizată și fluorescentă putem observa instantaneu afecțiuni aflate sub straturile profunde ale pielii, oferind astfel, potențialul de a diagnostica mai multe probleme cum ar fi (riduri, pori dilatați, daune solare, hiperpigmentare, zone de piele keratinizată, condiții vasculare) și evaluarea severitații lor.

Observațiile regulate ne vor permite să creăm programe individualizate de tratament și să urmărim îmbunătățirea straturilor profunde ale pielii după fiecare vizită.

 

 

C.I.T.

Terapia de inducție a colagenului

Așteptarea a luat sfârșit! Acum poți să arăți mai bine în mod natural.
Pigmentare? Riduri? Pori dilatați? Piele lipsită de tonus?

Dermo Beauty îți oferă soluția care poate rezolva inclusiv aceste tipuri de afecțiuni.

Cunoscută și sub denumirea de needling, această procedură este singura care maximizează penetrarea substanțelor active, stimulând producerea de colagen și elastină, fără riscul unor tehnici invazive care pot deteriora epiderma.

Pentru a obține cele mai bune rezultate în cadrul tratamentului de inducție a colagenului, folosim doar produse corneoterapeutice Dermaviduals, fără emulgatori, parfumuri, conservanți sau coloranți. Aceste ingrediente pure, active, de înaltă calitate, sprijină repararea stratului cornos și întinerirea pielii.

 

 

PEELING CU ENZIME

Dermo Beauty

Tratamentul cu enzime este o soluție rapidă care oferă
o exfoliere blândă, dar extrem de minuțioasă, fară
asprimea microdermoabraziunii.
Enzimele acționează sub influența căldurii și a
umiditații, și dizolvă substanța cornoasă, ușurând
absorbția serurilor, ajută la diminuarea porilor, reduce
roșeața și calmează pielea.
Tratament simplu în câțiva pași :

 • Curățarea pielii
 • Peeling cu enzime
 • Aburi
 • Masaj facial
 • Aplicare seruri personalizate
 • Aplicare mască de alge cu spirulină

 

 

TRATAMENT

Facial Personalizat

Lista cu toate combinațiile posibile de tratamente faciale ar fi interminabilă, de aceea am ales o abordare personalizată a acestora.

Fiecare tratament va începe cu o dermoanaliză, pentru a stabili condiția și tipul de piele, urmând curățarea pielii și personalizarea serurilor și a măștilor. Acest lucru oferă posibilitatea de a crea rezultate remarcabile, nefiind astfel restricționați de tratamente faciale prestabilite.

Toate tratamentele faciale sunt concepute pentru a viza:

 • acnee
 • regenerare
 • anti aging
 • pori dilatați
 • hidratare
 • hiperpigmentare
 • rozacee
 • dermatită

 

 

EPILARE

Dermo Beauty

La Dermo Beauty grija pentru piele este pe primul loc. De aceea îți oferim servicii de epilare clasică la cele mai înalte standarde de profesionalism, atenție și igienă.

EPILARE CU CEARĂ

Folosim ceară de cea mai bună calitate pentru îndepărtarea firelor de păr nedorite de pe corp, utilizând tehnici de atenuare a durerii dobândite de-a lungul multor ani de experiență în domeniu.

 

EPILAREA

cu pastă de zahăr

Epilarea cu zahăr este cea mai delicată metodă de îndepărtare a firelor de păr. Pasta de zahăr pentru epilat lucrează cu temperatura corpului. În timp ce este întins și modelat, zahărul se topește în pori, se înfășoară în jurul foliculului și trage firul din rădăcină în direcția naturală de creștere, îmbunătățind astfel drastic problema firelor rămase sub piele și ajutând firul să crească mai moale, mai fin și mult mai rărit.

Prin metoda de aplicare (masaj) se stimulează micro circulația, pielea căpătând astfel un aspect mult mai sănătos. 

Pasta este naturală, conține doar apă, zahăr și lămâie. În comparație cu ceara, pasta de zahăr este mai puțin dureroasă și este indicată mai ales persoanelor cu sensibilitate capilară, deoarece temperatura este la nivelul corpului, fără dilatarea vasele sangvine.
Apelează cu încredere la experții Dermo Beauty, care te vor consilia în luarea celei mai potrivite și mai înțelepte decizii pentru piele, iar oricare va fi alegerea ta pielea va rămâne după epilare fină și delicată la atingere pentru un interval de timp de până la 3-4 săptămâni.

 

 

PENSATUL

Spâncenele au nevoie de atingerea unui specialist pentru a le da o formă frumoasă!

Este foarte puternic impactul pe care forma sprâncenelor o are asupra înfățișării unei persoane. Nici o altă trăsătură nu influențează la fel de dramatic înfățișarea, în măsura în care o fac sprâncenele. Tocmai din acest motiv, sprâncenele merită toată atenția și nu trebuie tratate cu superficialitate.

Aspectele principale de care ținem cont pentru realizarea formei ideale sunt simetria sprâncenelor, grosimea acestora raportată la mărimea feței, lungimea lor în raport cu mărimea ochilor și distanța dintre ele sau de zona în care așezăm punctul maxim de arcuire.

Conceptul salonului nostru păstrează în toate aspectele sale direcția de naturalețe și considerăm că sprâncenele groase sunt expresia frumuseții desăvârșite.